Måndag 7 okt

Nu är filmen klar :) de går att titta via QR-koden eller länken nedan.


Jag har under arbetets gång klippt ihop en film om arbetsprocessen. Efter varje avslutat moment samlar jag ihop alla bilder och filmer och klipper in, bit för bit. Jag tycker det är ett skönt sätt att jobba på, det hjälper att ta mig igenom moment och vissa arb.processen, jag får lite distans och kan se lite mer utifrån. Jag har även bett några att titta på den under tiden för att få hjälp och respons, det har varit allt från vänner som inte vet någonting om vävning till vävkunniga. Filmen går att jobba vidare på och förbättra med nu har jag valt att stanna. Det gå alltid att göra om och göra bättre…
 

http://vimeo.com/76355971

 

QR kod som längar till en kort filmen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln