Tankar och funderingar till examensarbete

.Fredag 13 dec

Den här veckan har varit uppstart till nästa projekt som är förarbete inför examen och jag funderar på vad jag ska göra och hur jag ska jobba. Här nedan är en lite bild av idéer och skissande. De har kommit upp en massa förslag under veckan så nu försöker jag skriva ner allt och spara idéerna sedan är det bara att testa, prova och experimentera mig fram, för att till slut och förhoppningsvis landa i nånting som funkar. Låter de otydligt? det är det också, det känns väldigt abstrakt just nu...  

De tekniker jag i nuläget funderar på att använda är ikat och varpförflyttningar i sidled och jobba med flera våder som hänger med ett avstånd från varandra. De kommer med all säkerhet att klarna med tiden ;)

Etiketter: examensarb.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln