5 feb

Onsdag kväll 5/2

Går ner i färgeriet och jobbar vidare med motivet, flickans ansikte. Det är grymt svårt att jobba med den här tråden, den är grövre än vad jag är van vid och den suger inte åt sig färgen ordentligt. De måste jag lösa på något sätt, för nu har jag bestämt en kvalité på väven utifrån den här trådens tjocklek och har även köpt in skedar till ramen som jag jobbar med motivet i.

Under kvällen har jag kommit fram till 4 färgblandningar, varav 3 i nyanser av grått, som jag tror kan funka bra!

Till helgen jobbar jag vidare med den sista bilden, en del av tröjan och byxorna. Jag tror det kommer bli riktigt svårt att överföra den delen av motivet på trådarna, måla hennes kläder och få till dess fall...

.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln