Workshop (Re-) claiming space

 

I veckan har vi workshop "(Re-) claiming space"

Kort om eftermiddagen så bytte vi föremål med varandra. På en tim och med tre nyckelord från den som skapat föremålet göra en egen uppfattning/känsla/tanke/ide, fota föremålet, ge de ett utrymme ett space och skriva en text. Sedan presentera och diskutera i gruppen. Jag fick Wan-Yins föremål som består av tre skulpturer i sten.

 

En tim är kort så de vi kunde jobba med var inpulsen, de spontana och spinna vidare på de. Att skriva text är jag inte bekväme med och kommer aldrig spontant, men de få raderna som står nedan kom ändå till. (det är min tolkning)

 

"Stuck . Sometimes it's nice to stop, be still,                    "Strandad. Ibland är det skönt att stanna,

experience the present moment. When I'm                      vara stilla, uppleva nuet. När jag är
ready I follow the next wave out to the sea."                    redo följer jag med nästa våg ut"       

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln