Dag 5 Wålstedts

Har jag gjord lite allt möjligt, hasplat garn, skjutsat Lisa till bussen, hon skulle åka hem idag (igår kom Ayako hit) varit med på en guidad tur, träffa Elisabeth och Karin från skolan (de hålleri/är på en kurs i tvåendsstickning på Världshuset i Dala Floda) tagit upp ull ur badet och börjat lägga på tork men han inte klart, får fortsätta imorgon. På kvällen åkte jag med Sonia till Kvarnen och mötte upp gruppen, som kom på den guidade turen tidigare idag, och fick se hur de dampade ylletyger förr. Otroligt vacker miljö!! De finns mer att säga men måste läsa på. När vi kom tillbaka från Kvarnen satte jag mig vid en väv som Sonia ska börja på, provade inslagstäthet och förberedde den så det bara är att börja väva. Men precis när jag skulle avsluta och gå till sängs upptäckte jag ett skedfel. Bara att repa upp och börja om från början...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln