hantverksdagen och utställning

Några bilder från årets Hantverksdag i Vintervikens trädgårdsförening. Jag han tyvärr inte fota Jonnas workshop i gjuta i betong. Eva satt med knyppling, Maria P Marie B och jag ställde ut i glashuset och jag höll även i textilfärgning.

Det blev en del intressanta diskussioner och samtal om textilfärgning och det kan vara svårt att direkt möta folk där det är. En del vet inte så mycket om textilfärgning medans andra har en massa kunskap och erfarenhet och när jag får en fråga vet jag från början inte vilka kunskaper personen i fråga har och det tar några sekunder/minuter innan jag börjar förstå hur insatt han/hon är. Att möta folk och försöka hitta samma nivå på samtalet är en utmaning och jättekul! Det är också en utmaning att kunna förklara hur man färgar till ett ivrigt nyfiket barn, en nybörjare (oavsett ålder) eller erfaren person som vill diskutera eller vill meta mer om detalj, färgpigment, kemikalier och processer.

Jag älskar att färga, dela med mig och diskutera. I kontakt och i möten med folk lär jag mig nya skare hela tiden.Klicka på bilderna för att se i större format.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln