Nu är sommaren slut, nästa projekt drar igång...Nu är sommaren slut och jag känner mig lite ovan att uppdatera här på bloggen.
Under sommaren har jag varit bortkopplad från sociala medier och tillgångentill internet och el har varit extremt begränsad. Jag läste en sommarkurs, eget fördjupningsprojekt och utförde den på landstället, norr om Katrineholm.

Men nu är vardagen igång igen, jag har flyttat till Mölndal och har cykelavstånd till skolan. (ambitionen är att cykla, men får se hur det går;) Det är dags att dra igång nästa projekt ”Fokus” en förstudie inför examensarbetet och jag funderar fram och tillbaka vad jag vill göra, ändrad mig, tänker om men kommer hela tiden tillbaka till den första iden. Ska inte prata så mycket om den just nu, för det är mer som ett embryo, en diffus känsla. Innan veckan är slut kommer det förhoppningsvis ha klarnat då projektplanen ska vara inne. Men trotts att det är lite oklart vad jag ska jobba med under kommande projekt har jag börjat varpa till en provväv, ska testa några nya idéer och jobba i kvalitéer som jag inte är van vid: lin. En sak är jag säker på och det är att börja jobba med mer miljövänligare material och färgningsmetoder, det känns som ett måste och det är på tiden!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln